Affiliate

Photo4id is de snelst groeiende online pasfotoservice ter wereld. Er kunnen zeer snel en gemakkelijk pasfoto`s worden afgenomen die geschikt zijn voor officiële documenten zoals voor het paspoort.

Als u een website beheert of veel e-mails verzendt, is het mogelijk interessant voor u om geld te verdienen met Photo4id door middel van een uitgebreid affiliate programma.

Direct starten, het is gratis.

Het affiliate programma van Photo4id werkt zeer gemakkelijk en u kunt hiermee direct aan de slag. U moet uw website doorlinken naar één van de websites van Photo4id (www.maakjepasfoto.nl). Voor een klant die van uw website komt en een pasfoto bestelt ontvangt u een commissie. Het is ook mogelijk dat u uw eigen klanten een korting aanbiedt. Als de klant niet direct een pasfoto koopt, maar binnen één maand de pasfoto`s bestelt krijgt u alsnog de volledige commissie uitbetaald.

Wij kijken uit naar een partnership met u, wetende dat wij hier beide van gaan profiteren. Direct starten

Als u uw aanvraag hebt ingediend en uw website voldoet aan onze richtlijnen, wordt u deelnemer van ons partnerprogramma. U krijgt toegang tot de HTML-code waarmee u banners op uw website en in uitgaande e-mails kunt plaatsen. Bovendien ontvangt u nu provisie voor iedere pasfoto aankoop die via uw website bij photo4id wordt gedaan.