Over Photo4id

Photo4id biedt wereldwijd online biometrische pasfoto's aan voor paspoorten en andere ID-documenten.

Biometrisch

Per land worden verschillende eisen aan pasfoto’s gesteld, zoals de afmeting van het gezicht en de kleur van de achtergrond. Photo4id gebruikt een geavanceerde, interactieve technologie om aan al die verschillende eisen te voldoen.

On line

Het regelen en bestellen van allerlei producten via internet neemt een enorme vlucht. Dat is nu ook voor pasfoto's mogelijk!

Innovatief

Photo4id maakt gebruik van haar kennis en ervaring die in de afgelopen jaren bij de productie van meer dan 40 miljoen ID-documenten (zoals paspoorten, rijbewijzen etc.) is opgedaan. De interactieve 3-klik-methode is speciaal voor deze internet toepassing ontwikkeld.

Duurzaam en groen

Iedereen is zich ervan bewust dat we zorgvuldig met het milieu moeten omgaan. Elke besparing - hoe klein dan ook - draagt daartoe bij. Met Photo4id kun je het vervuilende ritje naar de fotograaf besparen.

Makkelijk en goedkoop

Met Photo4id kan je binnen 10 minuten over je pasfoto's beschikken. Als je een digitale camera of een mobieltje met camera hebt en je volgt de aanwijzingen ben je snel klaar. Je bespaart een hoop tijd en het is ook nog eens veel(!) goedkoper.

Patent

Op de 3-klik technologie rust een patentaanvraag.